Welcome to Wellspring

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Working Hours
Monday - Friday 09:00AM - 17:00PM
Saturday - Sunday CLOSED
From Our Gallery
Top

Megmérgezik a gyermekeinket!!

EGÉSZSÉGET MINDENKINEK / Hírek  / Politika  / Egészségpolitika  / Megmérgezik a gyermekeinket!!

Megmérgezik a gyermekeinket!!

“Szó szerint megmérgezzük gyermekeinket” – mondja Kennedy a Szenátusi Kerekasztalnak.
Az amerikai egészségügyi rendszer „egzisztenciális veszélyt jelent országunkra” – mondta Robert F. Kennedy Jr. hétfőn
a táplálkozással és a krónikus betegségek prevalenciájával foglalkozó kongresszusi kerekasztal tagjainak.”
írta: Michael Nevradakis, Ph.D.
2024. SZEPTEMBER 24.
“Az amerikai egészségügyi rendszer „egzisztenciális fenyegetést jelent országunkra nézve” – mondta Robert F. Kennedy Jr. hétfőn a táplálkozással és a krónikus betegségek elterjedtségével foglalkozó kongresszusi kerekasztal tagjai előtt.
„Az amerikai egészségügyi rendszer minden fő pillére, mint gazdasági ténymegállapítás, pénzt keres, amikor az amerikaiak megbetegszenek” – mondta Kennedy.

„A legértékesebb vagyon ebben az országban ma egy beteg gyermek”.

Kennedy, a Children’s Health Defense (CHD) alapítója és szabadságon lévő elnöke, csatlakozott azon prominens orvosok és egészségügyi szakemberek, tudósok, táplálkozási szakemberek és tudományos kutatók sorához, akik részt vettek a kerekasztal-beszélgetésen, amelynek házigazdája Ron Johnson szenátor (R-Wis.) volt. A CHD vezérigazgatója, Mary Holland, aki részt vett a kerekasztal-beszélgetésen, elmondta a The Defender-nek:
„Johnson szenátor kerekasztal-beszélgetése az egészségről és a táplálkozásról egyszerre volt lesújtó és inspiráló.
Lesújtó, mert az élelmiszer rendszerünk annyira korrupt és káros az egészségre, és inspiráló, mert az előadók és az egybegyűltek olyan szenvedélyesen akartak gyorsan változtatni a dolgokon.
„Mindannyian osztották azt a nézetet, hogy ezek a problémákat emberek okozták, és orvosolhatóak – az egyének által az étrend, a Kongresszus által a törvények és az egészségügyi ügynökségek által, amelyek a profit helyett az emberek védelmére törekszenek.”
                                                                     „Miért hagyjuk, hogy ez történjen a gyermekeinkkel?
Kennedy szerint az amerikai kormányzat magas összegeket költ az egészségügyre – gyenge eredményekért.
Miközben az amerikaiak várható élettartama zuhan, mi fejenként négyszer többet költünk az egészségügyre, mint az olaszok, de az olaszok átlagosan 7,5 évvel tovább élnek, mint mi.

  • A COVID-járvány idején [az Egyesült Államokban] volt a legmagasabb az áldozatok száma a világon.
  • A COVID halálesetek 17%-a nálunk történt [a világ népességének 4,2%-a mellett].
  • Szó szerint mi voltunk a legrosszabbak a világ összes országa közül” – mondta Kennedy.
„Mindennek egy harsogó ébresztőnek kellett volna lennie a meggyengült amerikai immunrendszerünkkel kapcsolatban” – mondta Kennedy.
Idézte a Betegségellenőrzési és Megelőzési Központ (CDC) adatait, amelyek szerint a COVID-19-ben elhunyt amerikaiak átlagosan 3,8 krónikus betegségben szenvedtek.
„Egyetlen más országban sincs ehhez hasonló” – mondta Kennedy.
Kennedy szerint az amerikai felnőttek és gyermekek kétharmada szenved krónikus egészségügyi problémáktól, míg 50 évvel ezelőtt ez az arány 1% volt.
„Japánban a gyermekkori elhízás aránya 3%. Az amerikaiak fele pre-diabéteszben vagy 2-es típusú cukorbetegségben szenved. Amikor én 10 éves voltam, és a nagybátyám volt az elnök, egy tipikus gyermekorvos 40-50 éves pályafutása során egy esetben látott 2-es típusú fiatalkori cukorbetegséget.
             Ma minden harmadik gyermekből egy … cukorbeteg vagy pre-diabéteszes” – mondta.
Felhívta a figyelmet az autizmus növekvő arányára a gyermekek körében és a mentális problémákra a tizenévesek körében.
„Miért hagyjuk, hogy ez történjen a gyermekeinkkel?” – kérdezte.
„Ők a legértékesebb kincseink ebben az országban. …
„Hogyan nevezhetjük magunkat erkölcsös nemzetnek, a világ példamutató demokráciájának, ha így bánunk a gyermekeinkkel?” – tette hozzá.
„Szó szerint : szisztematikusan mérgezzük gyermekeinket a profit érdekében
Kennedy szerint „két bűnös” felelős elsősorban az Egyesült Államok krónikus betegségjárványáért:
1. ) az ultrafeldolgozott élelmiszerek és a
2.) mérgező vegyi anyagok az élelmiszerekben, a gyógyszerekben,( oltásokban) és a környezetben.
„Az amerikai gyerekek étrendjének hetven százaléka ma már ultrafeldolgozott, ami azt jelenti, hogy gyárban, iparilag gyártott.
Ezek az élelmiszerek elsősorban feldolgozott cukorból, ultrafeldolgozott gabonából és magolajokból állnak”.”
A laboratóriumi tudósok, „akik közül sokan korábban a cigarettaiparnak dolgoztak”, új vegyi anyagokat és technikákat fejlesztettek ki, „hogy még inkább függőséget okozzanak az ételeinknek”,
beleértve olyan összetevők és adalékanyagok kifejlesztését, amelyek „száz évvel ezelőtt még nem is léteztek”.
„Több száz ilyen vegyi anyagot betiltottak Európában, de mindenütt jelen vannak az amerikai feldolgozott élelmiszerekben.
Szó szerint szisztematikusan mérgezzük a gyermekeinket a profit érdekében” – mondta Kennedy.
„A növényvédő szerek, az élelmiszer-adalékanyagok, a gyógyszeripari gyógyszerek és a mérgező hulladékok testünk minden sejtjét áthatják.”
Kennedy megjegyezte, hogy a pubertáskor átlagos életkora ma az Egyesült Államokban a legalacsonyabb a világon – és hat évvel fiatalabb, mint 1900-ban volt.
Azt mondta:
„Sok ilyen vegyi anyag növeli az ösztrogénszintet, mivel a kisgyermekek nagyon sok ilyen hormonzavaró anyagot fogyasztanak. Amerika termékenységi rátája mostanra csökkent. A tizenévesek spermaszámának körülbelül 50%-a a néhány generációval ezelőtti értéknek, és a tesztoszteron aránya is csökkent”.”
Dr. Chris Palmer, a mentális és metabolikus egészség szakértője elmondta a testületnek:
„Ezek a krónikus betegségek … valójában metabolikus diszfunkciók.

Az ok … a mérgező környezet, például a rossz táplálkozás és a káros vegyi anyagoknak való kitettség”.

Palmer „megdöbbentőnek” nevezte, hogy az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala (FDA) lehetővé teszi az élelmiszer-gyártók számára, hogy megfelelő tesztelés nélkül új vegyi anyagokat vigyenek be az élelmiszer-ellátásba. „A gyártók maguk határozhatják meg, hogy ez az anyag biztonságos-e az Ön és családja számára” – mondta Palmer.
Jason H. Karp, a HumanCo alapítója és vezérigazgatója szerint „Az FDA az új vegyi anyagok vagy összetevők esetében az „ártatlan, amíg nem bizonyított a bűnössége” megközelítést alkalmazza, amelyet GRAS-nak, azaz „általánosan biztonságosnak elismertnek” neveznek. Ez meggondolatlanul engedi, hogy új vegyi anyagok kerüljenek be az élelmiszerrendszerünkbe, amíg nem bizonyulnak károsnak”.”
A panelbeszélgetés résztvevői elmondták, hogy miközben az ultra-feldolgozott élelmiszerek fogyasztását ösztönzik,
az emberi táplálkozás hagyományos részét képező élelmiszerek támadás alatt állnak.
„Az ultrafeldolgozott élelmiszerek veszélyeit továbbra is elhallgatják, miközben a tápanyag dús teljes értékű élelmiszerek, például a vörös hús és a tojás félelemkeltése folytatódik” – mondta Max Lugavere újságíró. Ő „az élelmiszeripar, valamint az akadémiai és táplálkozástudomány felsőbb körei közötti összehangolt erőfeszítést” okolta.
A tizennyolc éves Grace Price aktivista és filmrendező elmondta a testületnek, hogy a fiatalokat démonizálják az egészségügyi problémáik miatt, holott ezek a problémák a szennyezett élelmiszer ellátás – és a szabályozási korrupció – következményei.
„A felnőttek csodálkoznak, hogy miért szedünk tablettákat a depresszióra, az ADHD-ra [figyelemhiányos/hiperaktivitás zavar] és az elhízásra, pedig a válasz szemünkbe villog”. mondta Price.
„Nézzük csak meg a legutóbb kiadott élelmiszer-piramist. A Lucky Charms gabonapehely előrébb van rangsorolva, mint a darált marhahús”.”
Price azt is megjegyezte, hogy az Egyesült Államok Mezőgazdasági Minisztériumának (USDA) 2020-as étrendi irányelvekért felelős tanácsadó bizottságának tagjainak 95%-áról kiderült, hogy összeférhetetlenségben áll a nagy élelmiszer- és gyógyszeripari cégekkel.
A résztvevők kitértek a mérgező növényvédő szerek, például a glifozát használatára és a genetikailag módosított növények elterjedtségére – és veszélyeire – is.
Courtney Swan táplálkozási szakértő elmondta a testületnek, hogy 1974-ben az Egyesült Államokban elkezdték permetezni a növényeket glifozáttal,
„és az 1990-es évek elején kezdtük látni a genetikailag módosított élelmiszerek bejutását az élelmiszer-ellátásunkba.

Feltételezhetjük, hogy ha nem bio, akkor valószínűleg glifozáttal szennyezett”. A szabályozó ügynökségek „az amerikai nép elleni ragadozóvá váltak

Kennedy szerint a szabályozó hatóságok a fiatalokat és a jövő nemzedékeit veszélybe sodorják.
„Tönkretesszük a gyerekeinket, és mindezt azért tesszük, mert a kormányzat összes intézményén keresztül manipulálnak minket” mondta Kennedy,
megjegyezve, hogy az FDA finanszírozásának 75%-a nem az adófizetőktől, hanem a Big Pharma-tól származik.
„Az FDA-t, az USDA-t és a CDC-t mind a profitorientált óriásvállalatok irányítják.
Feladatuk már nem az amerikaiak egészségének javítása és védelme.
Feladatuk a gyógyszeripar kereskedelmi és kereskedelmi érdekeinek előmozdítása” – mondta Kennedy.
Dr. Marty Makary szerint a szabályozás és a lobbizás olyan egészségügyi rendszert hozott létre, amely az egészség védelme helyett a bürokratikus eljárásokra összpontosít.
„Az egészségügyi rendszerünkben annyira elfoglaltak vagyunk a számlázással, kódolással és egymás kifizetésével…
Minden érdekelt félnek óriási lobbijuk van Washingtonban, és mindenki rengeteg pénzt keres, kivéve… az amerikai állampolgárokat” – mondta Makary.
Brigham Buhler, a Ways2Well regeneratív klinika alapítója szerint a krónikus betegségek járványának költségei a társadalom számára túlmutatnak a „dolláron és centen”.
Szerinte az egészségügyi költségek „az első számú okai a csődnek” az Egyesült Államokban, és ezeket a költségeket végső soron „emberi életekkel fizetik meg”.
Kennedy szerint „ha Amerika elbukik, annak legfőbb oka az lesz, hogy hagyjuk, hogy országunk egyre betegebb, depressziósabb, kövérebb és terméketlenebb legyen, miközben megnyomorítjuk nemzetbiztonságunkat”.
Hozzátette:
„A jó hír az, hogy mindezt meg tudjuk változtatni, méghozzá nagyon, nagyon gyorsan.
 Ez azzal kezdődik, hogy a korrupcióra, a szabályozó ügynökségünkben és ebben az épületben lévő konfliktusokra kalapáccsal kell rátörnünk.
 Ezek a konfliktusok az amerikai nép – és különösen a gyermekeink – elleni ragadozókká változtatták a szabályozó hatóságainkat.”
Johnson szerint azokat, akik megkongatták a vészharangot a krónikus betegségek járványa miatt, démonizálták, különösen a COVID-19 világjárvány idején:
„Azokat, akik komolyan megkérdőjelezik a jelenlegi ortodoxiát, vagy alternatív kezeléseket és megközelítéseket kínálnak, általában nevetségessé teszik, becsmérlik és megszüntetik, és összehangolt erőfeszítéseket tesznek hírnevük és karrierjük tönkretételére.

Mindannyian tanúi voltunk ennek a világjárvány idején, amikor a kiválóan képzett és elismert orvosokat, akiknek volt bátorságuk és együttérzésük kezelni a COVID-betegeket olcsó generikus gyógyszerekkel, kirúgták, beperelték, és vagy elvesztették orvosi engedélyüket és tanúsítványukat, vagy komolyan megfenyegették őket.

Makary elmondta, hogy bár az általa „félretájékoztatási rendőrségnek” nevezett szervezetek orvosokat, tudósokat és másokat vettek célba, akik megkérdőjelezték a hivatalos politikát,
„a félretájékoztatás legnagyobb elkövetője az Egyesült Államok kormánya volt”.
Kennedy „szellemi csatának” nevezte ezt a helyzetet, és azt mondta, hogy az amerikai társadalom rendelkezik egy „eredendő ellenálló képességgel”, amely segíthet legyőzni a jelenlegi egészségügyi válságot.
„Amíg megvan ez a rugalmasságunk, addig mindig vissza fogunk pattanni. Amerikaiaként nem fogjuk ezt megtenni, ha a gyerekeink mind krónikus betegségben szenvednek”.
A kerekasztal-beszélgetést itt tekintheti meg:

https://childrenshealthdefense.org/defender/poisoning-children-chronic-illness-big-food-pharma-rfk-jr-senate-roundtable/

Anikó Szalai

No Comments

Post a Comment